Deel het moment

De 2 x 3 inch (5 x 7,6 cm) inktloze printer is perfect om momenten vast te leggen. En met glanzend HP Zink-papier zien die momenten er ook nog eens supergaaf uit.

Maak verbinding met je beste vrienden

Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd verbinding maken met de mobiele HP Sprocket telefoonprinter. Zo blijf je altijd verbonden met je vrienden1

Printer in zakformaat

De HP Sprocket kun je overal mee naartoe nemen! Stop deze draagbare printer gewoon in je zak en neem hem overal mee naartoe.

Fotopapier met kleeflaag

De HP Sprocket kan zelfklevende foto's van 2 x 3 inch (5 x 7,6 cm) op zakformaat printen! Print je leukste herinneringen en plak ze op een mooie plek.

Exclusieve stickers en frames

Exclusieve designerstickers en frames van geselecteerde kunstenaars3.

30% grotere foto’s2

Perfect voor creatieve uitingen zoals dagboeken en fotomuren.

Foto's van 4 x 6 inch (10 x 15 cm) die je direct kunt inlijsten

Print hoogwaardige, kleurrijke, glanzende en lichtbestendige foto's die maar liefst 100 jaar meegaan1,4.

Laat je creativiteit de vrije loop

Maak snel prachtige collages, fotokaarten en albums voor al je fotoprojecten. Print zo veel of weinig als je wilt1.

Ontdek de HP Sprocket app*

Gepersonaliseerde stickers

Je gezicht als een emoji? Dat kan. De HP Sprocket kan elke foto omtoveren tot een digitale sticker. Gebruik ze om je foto's te pimpen en een persoonlijk tintje te geven3

Tile-modus

Wil je een foto in posterformaat? Dat kan met de HP Sprocket. Met de Tile-modus kun je één grote foto, stukje voor stukje met 2 x 3 inch (5 x 7,6 cm) printen3. Het is een poster en puzzel in één, echt supergaaf.

Photobooth

Net zo leuk als een photobooth, maar dan minder krap. Met deze instelling maak je vier snelle foto's die op één vel worden geprint3.

  • App Store
  • Google Play

Specificaties van de HP Sprocket

Dank je wel voor je feedback. Wil je meer weten over het verdwijnen van de functie Onthullen? KLIK HIER VOOR MEER INFO..

Deel de leukste momenten

Zorg dat je het benodigde papier hebt zodat je je leukste momenten kunt delen.

Deel de leukste momenten

Zorg dat je het benodigde papier hebt zodat je je leukste momenten kunt delen.

1. HP Sprocket app vereist.
2. In vergelijking met de HP Sprocket.
3. Bepaalde stickers, frames en andere content zijn alleen beschikbaar voor HP Sprocket Select-gebruikers. HP Sprocket app vereist.
4. Schattingen van lichtbestendigheid zijn gebaseerd op HP Sprocket fotopapier van 10,2 x 15,2 cm in een donkere opslagruimte. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printpermanence.
5. Niet inbegrepen, moet apart worden aangeschaft.
6. HP Sprocket app vereist. Gebaseerd op gemiddelde fotoafdrukken en volledige lading van de powerbank zonder dat je de batterij van je smartphone hoeft op te laden voor en na het printen van foto's.
7. Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk dat het eigendom is van de houder en door HP Inc. in licentie wordt gebruikt. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/mobileprinting.